Logo, grafisk design og branding til din virksomhed

Om Brandwise


Din succes, er min succes

Drømmen. Det er her det hele starter. Du har måske drømmen om at starte din egen virksomhed eller måske er du etableret og drømmer nu endnu større.


Måske har du skrevet en bog eller fremstillet et produkt, men mangler at pakke det lækkert ind.

Det er her at MIN drøm bliver til virkelighed. For kan jeg hjælpe andre med at skabe designs og visuelle identiteter som gør en forskel, så er mit mål nået.


I min tid har jeg arbejdet på både reklamebureau samt forskellige inhouse marketingafdelinger. Jeg har arbejdet med B2C såvel som B2B. Store kunder såvel som små. Jeg foretrækker ikke det ene frem for det andet. Mit overordnede fokus er altid dig og den opgave du kommer med.

Brandwise er mit sideprojekt. Jeg sidder i forvejen i en stilling som grafiker. Brandwise er simpelthen fordi jeg ikke kan lade vær'. Opgavemæssigt har det ikke indflydelse på dig.

10.

Ti er tallet der indikerer de års erfaring jeg har som grafiker.


Og erfaring skal man ikke negligere. Erfaring er summen af de oplevelser, nederlag og succeser man har stoppet i bagagen i fortiden. Af dem er man, forhåbentlig, blevet klogere og bedre rustet til de udfordringer der venter én i fremtiden. 


Den erfaring jeg har taget med mig i mine 10 år som grafiker, gør at du her har en sparringspartner og kreativ ambassadør, som sætter DIG i fokus og trygt følger din opgave i hus.


Tag første skridt og send mig en mail.


Professionel grafiker

med base i Odense 

Jeg har blandt andet løst opgaver for: