Logo, grafisk design og branding til din virksomhed

| Ruderep.dk | www.ruderep.dk |


Komplet redesign af rudekoncept 


Det skal være nemt for de danske bilejere at finde et lokalt værksted der kan udføre netop den rudereparation der er behov for. Og omvendt kan mekanikerne fastholde en kunde, ved netop at kunne tilbyde rudereparation. Derfor blev Ruderep.dk søsat. Konceptet, hvor mekanikeren tilmelder sig sitet, er vokset støt, og dækker nu hvert et hjørne af landet.


For at hjælpe mekanikerne med markedsføring af konceptet, samt at kunne fastholde kunderne, blev det "gamle" design opfrisket, og der blev fremstillet nye tryksager og givet en opfriskning til den gamle hjemmeside.


Helt konkret blev der skabt en ny designlinje. Der er valgt nye farver og fonte. Logoet er redesignet, og der er lavet nye posters, flyers og kuverter. Hjemmesiden er gjort enklere og mere brugervenlig og ligeledes rammet ind i det nye designunivers.


Lavet for: FTZ

Grafisk opsætning: Kim Krausfeldt

“Jeg har stor erfaring i alle former for tryksager. Fra blankt lærred til trykklar PDF. Så står du og mangler en lille flyer eller et større katalog, så kan du trygt overlade opgaven til mig.”


Skal jeg hjælpe dig med din næste tryksag?

Flere cases