"Good design is good business"

 Thomas J. Watson Jr.

FJORD

“Jeg kan klart anbefale Kim! Efter et indledende møde, hvor vi fortalte om os selv og firmaet, samt vores tanker og værdier, havde Kim nogle dage efter fået dannet vores grafiske identitet! 5/5 stjerner herfra”. 

Zarah Hleyhel 
– Konstruktionsingeniør og medejer –

 

THANSEN

Med flere end 80 butikker fordelt over hele landet, er thansen en af de førende spillere af bl.a. autoreservedele og udstyr på det danske B2C marked. 

Udformning af tilbudsaviser for en spiller af den kaliber, kræver kontinuerlig nytænkning, for at bevare positionen i et konkurrencepræget marked.

Jeg har været ansvarlig for opsætning af flere aviser, hvor der i samspil med en intern fotograf, er gjort brug af nogle lækre billeder der laves specifikt til det enkelte opslag.

RUDEREP

Det skal være nemt for de danske bilejere at finde et lokalt værksted der kan udføre netop den rudereparation der er behov for. Og omvendt kan mekanikerne fastholde en kunde, ved netop at kunne tilbyde rudereparation. Derfor blev Ruderep.dk søsat. Konceptet, hvor mekanikeren tilmelder sig på hjemmesiden, er vokset støt, og dækker nu hvert et hjørne af landet. der blev skabt en ny designlinje. Der er valgt nye farver og fonte. Logoet er redesignet, og der er lavet nye posters, flyers og kuverter. Hjemmesiden er gjort enklere og mere brugervenlig og ligeledes rammet ind i det nye designunivers.

© 2022 All Rights Reserved | CVR 42952680